Traject Persoonlijk Leiderschap

Your vibe attracts your tribe
 

Persoonlijk en zakelijk groeien

 

Ben jij je bedrijf de baas? Sta je stevig in je schoenen? Weet jij precies wat je wil, waar je over een tijdje wil staan en waartoe je dit allemaal doet? Of heb je twijfel, draai je in kringetjes, ontbreekt soms de moed, schiet motivatie tekort of weet je even niet meer waar te beginnen? Het Traject Persoonlijk Leiderschap is voor de bedrijfseigenaar, executive of zzp’er die persoonlijk en zakelijk wil groeien.

“Zoals jij bent, zo is jouw zaak! Als jij het steentje bent dat je in het water gooit, is je bedrijf de rimpeling die daaruit voortkomt. Het maakt nogal uit of je een kiezel of kei gooide en of je worp hard of zacht was. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Wat wil je? Wat kan je? Allemaal vragen waarvan de antwoorden iets zeggen over jouw bedrijf. En nog een stapje verder: your vibe attracts your tribe.”

Esther

Wat je leert

In ongeveer acht gesprekken leer je jezelf beter kennen, waardoor je veel zelfbewuster en zelfverzekerder wordt. Je vergroot je zelfkennis, je emotionele stabiliteit en zelfsturing. Ontdek wat jou drijft én wat de terugtrekkende kracht is die je blokkeert. Leer twijfel en angst herkennen zodat je het kan ‘pakken’ en hanteren. Je wordt in de eerste gesprekken bewust van je gedrag en je denken en voelen, waarna we gaan onderzoeken wat het is dat jij werkelijk verlangt. Dit uit zich in veranderingen in de praktijk. Je wordt je meer bewust van je denken en doen, waardoor je ook anders reageert.

 

Draai niet langer in kringetjes en zorg voor een opwaartse spiraal!

 

Hoe het gaat

Als coach begeleid ik je in jouw proces. Ik luister tussen de regels door en ik geef je terug wat ik je hoor zeggen. Ik vraag door…en door 🙂 Want coaching is leerzaam en confronterend. De inhoud van het traject is volledig afhankelijk van jou als persoon en de vraag waarmee je binnenkomt. Aan de hand van de intake formuleren we een zo concreet mogelijk doel en ik maak een persoonlijk plan van aanpak dat ik globaal met je bespreek. De regie ligt echter bij jou. Ik kan putten uit een woud aan tools en oefeningen, maar wat actueel is en nu aan de oppervlakte ligt is vaak heel nuttig om bij aan te sluiten. Je kan daarom zeggen dat ik behalve methodisch ook intuïtief te werk ga. Het verleden zie ik als een waardevolle bron van informatie, maar mijn coaching is over het algemeen toekomstgericht. Ik noem het graag ontwikkelingsgericht.

Combineer!

Je kan ervoor kiezen om dit traject te combineren met een stuk Ambitiecoaching. Dan ga je concreet kaderen wat je wil en hoe je daar kan komen. Het is ook mogelijk om een sessie op je bedrijf of in je huis te plannen volgens de methode Environ Mental Coaching. Er kunnen ook onderdelen van Conceptcoaching opgenomen worden in dit coachtraject. Klik op de desbetreffende links voor meer informatie.

Wat klanten zeggen

“Opmerkzaam en intuïtief”
Lot

“Lekker Praktisch”
Sylvia

“Vertrouwen en concrete actie”
Saskia

“Luisteren en kritische vragen”
Carina

“Spiegel voorgehouden”
Rolf

> Meer ervaringen