Bestel hier tijdelijk je boek(en) Familiezaken zonder ruzie, rechtstreeks bij Esther Reinders.
De betaling verloopt iets anders dan via een webwinkel, ik wil je namelijk vragen om het verschuldigde bedrag over te maken. Als je in het formulier hieronder selecteert hoeveel boeken je wilt, kan je gelijk lezen wat de kosten zijn. Zodra je de bestelling hebt verstuurd, ontvang je verdere instructies, inclusief het rekeningnummer, in de mail. Let op: boeken waarvan de betaling binnen is voor 13 uur, worden dezelfde dag verzonden.

Deze actie loopt tot 24 december 2022, je ontvangt 5 euro korting per boek en de verzending is gratis. Bovendien kan je aangeven ik het boek voor je mag inpakken en/of signeren. Houd rekening met de verzendtijd, dus bestel je boek uiterlijk donderdag 22 december om de bestelling voor kerst binnen te hebben. Zo Ondernemer Zo Zaak is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Hartelijke groet,
Esther Reinders

Boek Familiezaken zonder ruzie

Bestelformulier

  Aantal boeken dat je wilt bestellen.

  Wil je het laten inpakken en/of signeren door Esther?

  Als je de naam/namen opgeeft van de ontvanger van het boek, dan kan Esther de naam noemen bij het signeren.

  Wil je meer weten over wat coaching kan doen voor jullie situatie? Dan neemt Esther contact met jullie op.

  Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

  Ik ben het eens met de voorwaarde dat ik zelf het verschuldigde bedrag moet overmaken naar het rekeningnummer dat ik na deze bestelling in de mail ontvang. Ik weet dat het boek verzonden wordt op de dag dat het bedrag voor 13 uur op de rekening staat.

  Ik wil graag een factuur ontvangen