Coaching voor starters (met subsidie)

Maak gebruik van de starters-subsidie en betaal slechts een kleine eigen bijdrage

Bouwen aan succes

Als starter kan je in aanmerking komen voor een subsidie voor coaching. Dit houdt in dat 80% door de Provincie wordt vergoedt. Je hebt dan ongeveer een jaar lang iedere maand een coachgesprek met mij over jou als ondernemer en jouw bedrijf. Wat het doel is, spreken we samen af. Ondernemen vraagt om lef en zelfvertrouwen en coaching helpt daarbij!

Voorbeelden van vragen waar starters mee komen

Groei

  • Nou, ik ben ondernemer…maar wat nu. Wat is mijn volgende doel?
  • Hoe kunnen mijn werkzaamheden beter bij mij passen? Wat is een goedconcept?
  • Hoe blijf ik op koers, laat ik me minder afleiden door al mijn ideeën en leer ik focussen?
  • Ik weet niet goed wat ik/mijn dienst waard is.

Functioneren/communiceren:

  • Hoe vind ik de balanstussen werk en privé?
  • Hoe ga ik om met kritiek? Ik kan me daardoor heel klein voelen.
  • Hoe verkoopik mijzelf/mijn dienst overtuigend?
  • Ik vind het lastig om mezelf te moeten presenteren.
  • Stiekem geloof ik niet dat ik het kan, ik blijf onzeker over mijn capaciteit en kennisniveau.

Het resultaat

Met welke vraag je ook binnenkomt, het resultaat gaat altijd over effectiever, succesvoller ondernemerschap en een plezieriger (zaken)leven. Afhankelijk van welk doel we formuleren, vergroot coaching je zelfkennis en zelfvertrouwen, ontdek je wat jou uniek maakt ten opzichte van andere ondernemers, ga je een koers of strategie bepalen en leer je richting te houden, weet je hoe je jezelf kan verkopen, creëer je een helder verhaal, ontdek je wat jij aan waarde toevoegt, enzovoort.

Hoe het werkt

Het is goed om eerst even kennis te maken. Dit kan telefonisch of in een korte ontmoeting van ongeveer een half uur. Neem ook contact op met de Startversneller. Deze organisatie regelt de subsidieaanvraag.

Wat klanten zeggen

“Opmerkzaam en intuïtief”
Lot

“Lekker Praktisch”
Sylvia

“Vertrouwen en concrete actie”
Saskia

“Luisteren en kritische vragen”
Carina

“Spiegel voorgehouden”
Rolf

> Meer ervaringen