Ambitiecoaching

Be powered by ambition!
 

Ambitiecoaching
Zet jezelf in beweging

 

Van droom naar plan in 2 uur
Via de oplossingsgerichte weg

 

Ja, je onderneemt wel, maar… Hoe nu verder? Je denkt aan uitbreiden, juist iets afstoten, iets nieuws leren, een nieuw product in de markt zetten of nu eindelijk die website eens bijwerken? Ideeën zat, maar actie blijft uit… En het excuus? Tijdgebrek, grote twijfel, keuzestress of vrees voor verandering. Als je dit herkent, dan is een sessie Ambitiecoaching iets voor jou.

 

Dus Hup! Sla je piketpaaltje aan je horizon en kom nu in actie om daar te komen! 

  

Stel doelen

 Bepaal je mijlpalen 

Zet je actie uit in de tijd 

Laat het passen in je ideale toekomst 

Ontdek je kracht, kwaliteit en ook valkuilen

… met Ambitiecoaching. 

  

Dit alles in een sessie van 2 uur en tegen een overzichtelijke prijs. Startend met een inspirerende vragenlijst (gratis download) en een telefonische intake. Met jouw antwoorden, maken we tijdens de sessie je ambitie kraakhelder, krijgen we zicht op jouw blokkades, je valkuilen en je kracht en talenten om het waar te maken. Het is kort en effectief en we werken oplossingsgericht. Ergens op de tijdlijn richting je ambitie, spreken we een moment af dat ik je bel met de vraag waar je staat.Gun jezelf en d naar meer succes 

Download de gratis vragenlijst via de knop op deze pagina!

 

  Ambitiecoaching: 250 EURO (ex. btw)
Het hele jaar door mogelijk

 

Tijdens ambitiedagen geen 250 euro, maar 145 euro (ex.btw)!

(Beperkt aantal plekken beschikbaar)

 

Wanneer je merkt dat je niet efficiënt genoeg werkt en verzuimt in de keuzes die je moet maken is Esther een goede keuze om je doel weer in zicht te krijgen. Een korte sessie kan al voldoende zijn om voor jezelf meer duidelijkheid te krijgen. Er wordt geluisterd en er worden kritische vragen gesteld waardoor er helderheid ontstaat. Vervolgens kun je snel je doel stellen voor je bedrijf en krijg je praktische handvatten. Het doel in een tijdspad uit te zetten geeft een werkzame oplossing.
Ik heb gekozen voor een sessie in de buitenlucht, de prachtige kasteeltuin in Delden. Het buitenzijn tijdens deze sessie gaf mij letterlijk en figuurlijk meer beweging.

Carina Zwaga

Eigenaar, Sugartray Biobased Packaging

Fijn dat Esther mij de tijd heeft gegeven om al brainstormend in concrete stappen mijn ambitie helder te krijgen in een plan.

Esther gaat een confrontatie niet uit de weg en ze weet in een goede sfeer het gesprek aan te gaan.

Laura

Eigenaar, Trainingsbureau

FREE DOWNLOAD Ambitie Vragenlijst

 

Be powered by ambition!!

Zet nu de eerste stap naar succes en download de gratis vragenlijst met diepgaande vragen die je helpen je ambitie te polijsten.

DOWNLOAD

AMBITIEDAGEN

De ambitiedagen zijn elk jaar in januari en in september. De vakantieperiode van de zomer of rond Kerst, is een tijd van bezinning. Het is een tijd waarin je vooruitkijkt en nieuwe plannen smeedt. Ambitiecoaching is juist op deze momenten heel erg zinvol! Daarom geldt er tijdens een periode van twee weken in de nazomer en in het nieuwe jaar een fikse korting op deze sessie. Tijdens de Ambitiedagen zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar voor een individuele sessie! 

 

Winter Ambitiedagen 2020: 6 t/m 17 januari.